Boek ons

Enthousiast geworden en je wilt ons boeken?

Presentatie op de olympische balk

De olympische reis, verteld vanaf de olympische balk. Dit unieke concept neemt je mee in het verhaal achter de gouden medaille van Sanne. Het verhaal van Sanne, van klein meisje tot olympische kampioen. Ze zoomt in op het laatste jaar voor de Spelen, waarin ze van WK zilver een plan maakte richting olympisch goud.

Dit alles aan de hand van strategische inzichten, tactische plannen, uitleg over mentale vaardigheden en emotionele hoogtepunten. Ontdek het olympische avontuur en neem het mee richting het realiseren van je eigen droom.

Lifestyle presentatie

In deze presentatie nemen wij het gehele team van het bedrijf mee in de leefstijl die wij hanteren als topsporter en als mens. Als bedrijf zijn jullie ambitieus en besef je dat bij topprestaties ook een top gezondheid hoort. Om doelstellingen te behalen geldt voor ons allen hetzelfde: het vereist hard werken. Om dit optimaal te kunnen doen, en met plezier, zijn de randzaken in je leven minstens zo belangrijk om je als mens goed te voelen, en de beste versie van jezelf op het werk en in je privéleven te kunnen zijn.

Wat houdt het in?

Wij delen onze kennis en ervaring op het gebied van voeding en gezondheid, nemen een voedingsplan met je door wat je direct in de praktijk kan toepassen en je op weg wordt geholpen met het maken van bewuste keuzes om optimaal fit en gezond te zijn.

Bewegen, voeding, rust: Wij geloven in de combinatie om in balans te kunnen zijn. Daar hoort natuurlijk bij, de juiste mindset, die jou helpt elke dag met plezier voor jou uitdagingen te laten gaan, en je lekker in je vel te laten voelen.

Wij hebben gemerkt dat als je dit als team aanpakt, je een steuntje in de rug voelt van je collega’s en een vitale en vooruitstrevende sfeer creëert binnen het bedrijf.

Fit in je leven, en fit op je werk, dat geeft veel voldoening! Wij ondersteunen je graag om de beste versie van je zelf te zijn!

Meet & greets

Voor een meet & greet stel je jezelf een van de volgende vragen!

  • Vind je het leuk om ons te ontmoeten?
  • Ken je iemand die ons graag zou willen ontmoeten?
  • Wil je iemand verassen met een speciaal cadeau?
  • Is jouw boeking pas echt compleet als er ook een meet & greet met Sanne & Lieke is?

Clinics

Een training van Sanne & Lieke? Dat kan! In een uur tijd worden er zoveel mogelijk tips en tricks gegeven en verschillende onderdelen behandeld. Aan het einde van de training is er nog genoeg tijd voor vragen, foto’s en handtekeningen!

Clinics en trainingen zijn te boeken voor clubs, scholen en bedrijven.

Shows

Turnen is een sport die zich perfect leent voor show en entertainment. Een donkere zaal, spotlight op de balk en mooie muziek, Sanne en Lieke kunnen een betoverende touch geven aan jouw evenement.

Openingen en feestelijke gelegenheden worden extra bijzonder en spectaculair door een live performance eraan toe te voegen!

Social media samenwerking

Wil jij jouw merk extra promoten en passen wij binnen jouw online marketingcampagne? Sanne & Lieke hebben duizenden fanatieke, sportieve en trouwe volgers die ze via social media bereiken.

Samen kan een creatief plan gemaakt worden om onze volgers ook enthousiast te maken voor jouw merk!