Partners

Wij zijn trots op onze partners

Plantina

Ons streven is om mensen te helpen een goede gezondheid te onderhouden en gezond oud te worden. Voor Sanne en Lieke betekent dit dagelijks een topprestatie leveren, voor de ander betekent dit in goede conditie blijven om de stress van alledag beter het hoofd te kunnen bieden. Ongeacht het doel, voor een langdurige goede gezondheid is een uitgebalanceerde voeding, bewegen en de ‘gewenste situatie’ van groot belang. In onze huidige maatschappij haal je niet alle benodigde bouwstoffen uit voeding en daardoor spelen voedingssupplementen een essentiële rol, dat weten onze sporters als geen ander.

Plantina ontwikkelt en distribueert voedingssupplementen die natuurlijk, effectief, wetenschappelijk onderbouwd zijn, en geproduceerd volgens de hoogste en meest duurzame kwaliteitsnormen. Plantina maakt gebruik van de best opneembare ingrediënten, in de juiste hoeveelheden en gecombineerd met co-factoren, zodat altijd de beste werkzaamheid is gegarandeerd. Daarnaast hebben we oog voor stoffen die we niet willen gebruiken: GMO, gluten, gist, melkbestanddelen, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zoetstoffen (suiker, fructose, sorbitol, mannitol, sacharine, xylitol, cyclamaat, aspartaam) en kruiden (hypoallergeen). Kortom, aan kwaliteit zullen we nooit een concessie doen.

We realiseren ons als geen ander dat een prachtig en wetenschappelijk onderbouwd product gepaard moet gaan met service en informatieverstrekking die z’n gelijke niet kent. We staan voor een snelle en betrouwbare levering, vandaag bestelt is morgen in huis.

Veel van deze kernwaarde zijn ook van belang voor Sanne en Lieke, vandaar we al ruim 10 jaar de zusjes sponsoren.

Zwitserleven

Zwitserleven is een samenwerking aangegaan met topturnsters team Wevers.

Team Wevers en Zwitserleven hebben ambitie beide hoog in het vaandel en werken stapsgewijs toe naar een doel: Team Wevers heeft de ambitie olympisch goud te halen in 2020. Zwitserleven heeft de ambitie om zijn klanten financieel onbezorgd te laten genieten, nu en later.

Zwitserleven is al meer dan 100 jaar de gespecialiseerde verzekeraar voor inkomen, nu en later. Zwitserleven wil mensen helpen hun financiële toekomst vorm te geven; een gevoel van onbezorgd genieten. Beter bekend als ‘Het Zwitserleven Gevoel’. Hiervoor biedt Zwitserleven haar klanten een gevarieerd pakket aan financiële diensten en producten; van pensioenen en beleggen tot aan een overlijdensriscoverzekering. Zwitserleven belegt zoveel mogelijk in duurzame fondsen met oog voor mens en milieu. We zijn er dan ook trots op dat Zwitserleven al 5 keer op rij is uitgeroepen tot de verzekeraar die het meest verantwoord belegt.

Janssen Fritsen

Turnen zit in ons DNA

Al sinds 1957 is Janssen-Fritsen een trouwe partner van de gymsport in Nederland. Daar zijn we bijzonder blij mee. En dat maakt ons trots. Trots op wat we als Nederlands bedrijf wereldwijd hebben kunnen realiseren voor de sport.

Gedeelde passie voor de turnsport

Turntoestellen constant blijven verbeteren, daar gaan we voor! Productontwikkeling geeft de turnsport steeds weer nieuwe mogelijkheden, leidt tot nieuwe turnelementen, en veiligere toestellen.

Gouden balk

Net als de rest van Nederland, zaten wij ook op het puntje van onze stoel tijdens de Spelen in Rio. Spontaan groeide het idee om de gouden balk cadeau te doen aan jullie. Ook op weg naar Tokyo 2020 blijven we trotse partner van Team Wevers.

Craft

Het merk Craft, bekend van het baselayer-principe en de professionele bike & running-collectie, vindt zijn oorsprong in 1973 in Zweden. Oprichter Anders Bengtsson kreeg de opdracht om voor de luchtmacht functioneel ondergoed te ontwikkelen, welke geen vocht vasthoudt, zodat bij gebruik van de schietstoel de piloten niet konden bevriezen. Hieruit ontstond in 1977 het merk Craft.

Met Craft ga je voor innovatie en design. Craft staat voor functionele sportkleding welke je ervaring tijdens het sporten in elk aspect verbeteren. Van collecties met ademende sportshirts, tot comfortabele sportbroeken en functionele baselayers. Daarnaast heeft Craft de afgelopen twee jaar de teamwear- (clubkleding) en footwear collectie op de markt gebracht.

Als merk zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze producten en een nauwe samenwerking met topsporters kan daarbij niet ontbreken. Inmiddels hebben we een mooie groep met sporters waarmee we samenwerken en met ambassadeurs als Sanne en Lieke kunnen wij als functioneel sportmerk ons merk goed op de kaart zetten en onze producten aan de buitenwereld laten zien. Op een mooie toekomst samen!

Van der Let & Partners

Creatief, perfectionistisch en ambitieus maar vooral ook genietend en met een hoop plezier.
Zonder pretentieus te zijn over onze waarden, voelt partnering met Sanne en Lieke als natuurlijk, als vanzelfsprekend.. heel bijzonder! Creëren, verbeteren, de missie voorop maar wel met oog voor het bredere perspectief: turnen of de maatschappij in het algemeen. Meer dan onderdeel zijn van, iets extra’s doen om het verder te brengen. Soms met pijn maar vooral met inzet en veel fun.
Geniet van de rit met volle teugen. Go Sanne, go Lieke!

Van der Let & Partners is een ISO 9001 gekwalificeerd Marketing & Webdevelopment bedrijf dat bestaat uit ruim 35 medewerkers en is gevestigd in een monumentale kerk uit 1775 aan de Herenwal in Heerenveen. Onze kracht zit in het bieden van totaaloplossingen: de strategische aanpak, de inzet van Marketeers, Ontwerpers en een gedreven team van Software Engineers zorgen ervoor dat we voor veel bedrijven en organisaties een belangrijke partner zijn bij de realisatie van hun missie. We zijn voornamelijk op Nederland georiënteerd en actief in een grote verscheidenheid aan branches.

Magnesiumstore.nl

Sports For Children

Sports for Children zet zich in om kinderen mogelijkheden te geven om te sporten. Omdat beweging zo ontzettend belangrijk is.

Op Nederlandse scholen worden regelmatig oude sportmaterialen vervangen door nieuwe. Sports for Children zorgt er sinds 2011 voor dat deze materialen niet langer vernietigd maar volledig hergebruikt worden! Het gedoneerde materiaal wordt opgehaald en waar nodig opgeknapt. Daarna worden ze aan scholen geschonken die onvoldoende budget hebben om hun gymzalen van sportmateriaal te voorzien. Sports for Children biedt zo kansen aan inmiddels ontelbare kinderen om volwaardig te kunnen sporten; want sport is niet alleen leuk en gezond, maar draagt ook bij aan sociale, fysieke en mentale ontwikkeling. Het kan zelfs een manier zijn om de dagelijkse harde werkelijkheid even te ontvluchten

Ook het milieu wordt door het hergebruik gespaard. Er wordt zelfs een heel ruime creatieve invulling aan gegeven: van het hout en leer van onbruikbare toestellen en matten worden tassen, accessoires en meubels gemaakt. De opbrengsten van de online verkoop worden gebruikt voor het financieren van de transporten. Daarnaast ondersteunt Sports for Children bewegingsprojecten voor kinderen in Nederland.

Sports for Children ontvangt steun van meerdere professionals uit de sportwereld. Referenties die van belang zijn om dit goede doel de bekendheid te geven die nodig is om de activiteiten voort te zetten.

Sanne en Lieke Wevers, beide ambassadeur van de stichting, zijn een bron van inspiratie voor de sportende jeugd. Zij behoren bij de beste turnsters van ons land. Door hun naam te verbinden aan Sports for Children kunnen ze rechtstreeks het bereik van de organisatie in gerelateerde kringen vergroten. Respect hiervoor en dank namens alle kinderen die hiermee een betere toekomst tegemoet gaan.